top of page
Vbox7-2018-full-colour-light-logo.png
Срещни се със звездите от:
килерът | Следвай ме | не така, брат | InstaQueen | 10 първи срещи
 

Надя петрова

1_Nadia_Kilerat.png

Антоан петров

2_Antoan_Kilerat.png

Никол андонова

3_Nicole_Kilerat.png

ралица добрева

4_Ralica_Kilerat.png

         “Килерът“ е първият мистъри уеб сериал в България. Историята му разказва за група младежи, които се опитват да се справят със смъртта на техен приятел, докато са в странна и почти необитаема планинска хижа. Драмите помежду им не просто се заплитат, но започват да им се случват необясними и свръхестествени явления, които те се опитват да разберат. Оказва се, че в хижата се крие тайнствено помещение, което сякаш е живо, познава всеки един от тях и дава свръхсила на тези, които влязат в него. Това помещение е Килерът!

Уеб проектът направи сериозна заявка за успех още с премиерния си епизод, с който предизвика онлайн фурор. За малко над 24 ч. първи епизод достигна 100 000, а само за 6 седмици проектът има над 3 милиона гледания.

 

михаела павлова

5_Mihaela_Sledvaime.png

илиян илиев

6_Ilian_Sledvaime.png

марио михайлов

7_Mario_Sledvaime.png

        „Следвай ме“ е уеб тийн драма. Уеб сериалът проследява живота и конфликтите между две съученички в училище, които те пренасят онлайн. „Следвай ме“ показва различната страна на живота на тийнейджърите днес – във време, в което всеки може да изяви себе си в интернет и да използва социалните мрежи като средство за отмъщение, но и за отправяне на сериозни послания и промяна на живота си. 

Уеб сериалът се превърна в сензация за тийновете в България. Тази година бе номиниран в два от най-престижните европейски фестивала за дигитални продукции. 

 

иван тишев

8_Ivan_NTB.png

Мино караджов

9_Mino_NTB.png

Не така, брат“ е първият български тийн уеб сериал, който проследява вълненията около първата любов в живота на тийнейджъра Мишо – отличник с разностранни научни интереси, който обаче няма никаква идея как да се държи с момичетата. В историите на Мишо главна роля играе и е брат му Дидо, който по всякакъв начин се опитва да му помогне със своите съвети, които предизвикват всякакви комични ситуации. 

Проектът е първият по рода си в България и е с над 42 милиона гледания на всички платформи.

 

ивомила петкова

10_Ivomila_Instaqueen.png

доби тафкова

11_Dobi_Instaqueen.png

биляна лазарова

12_Bilyana_Instaqueen.png

Уеб риалити шоуто „InstaQueen“ предизвика фурор в онлайн пространството. Проектът има за цел да избере новата Instagram кралица на България и бъдещ ангел на едно от най-известните модни крюта у нас – Megz Angels. Риалити форматът е колаборация между 7Talents и модния дизайнер Миглена Каканашева-Мегз, която е една от топ Instagram звездите у нас. 

Само за 6 седмици проектът събра над 5 ММ гледания на всички платформи. 

 

бойко кръстанов

13_Boiko_PuzelPohiteni.png

мона гочева

14_Mona__PuzelPohiteni.png

     „Пъзел: Похитени“ е най-мащабният уеб сериал, създаван у нас до момента, който ще направи своя дебют по време на Aniventure Comic Con 2018 и ще стартира тази есен във Vbox7. Брутален екшън и заплетен трилър с тежки психо сблъсъци и сюжетен пъзел, който се разбърква все повече и повече с всеки следващ епизод. Сценарият е дело на екипа, участвал в създаването на "Под прикритие", "Стъклен дом" и филмът "Дъвка за балончета". Сред актьорите в главните роли на сериала са Асен Блатчеки, Бойко Кръстанов и Мона Гочева. 

 

лина роскин

15_10PS_Lina.png

        „10 първи срещи“ е първият риалити уеб сериал у нас, който разказва за романтичните и в някои случаи комични взаимоотношения между младите градски момичета и момчета. В основата на историята е Теа, 25-годишно момиче от София, което решава да потърси идеалния мъж по нестандартен начин – като направи 10 поредни първи срещи с момчета. На помощ на красавицата се притичват нейните най-добри приятелки, с които Теа обсъжда всяка една от срещите. Ще намери ли обаче тя истинската любов? 

 

Ванеса Георгиева

Puzel Pohiteni 2 Vanessa.png

Статус: Обвързани“ е комедиен уеб сериал, който разказва за вълненията и перипетиите по време на първата сериозна връзка в живота на 25-годишния Борил и 23-годишната Ирина. Във всеки един епизод Ира и Били минават заедно през забавни ситуации, характерни за всяка нова двойка, която се е решила на голямата крачка да заживее заедно. В главните роли са Иван Станчев и Ванеса Георгиева, позната на аудиторията от участието си в уеб сериала „Апартамент 404“.

 
bottom of page