top of page
Виж на живо звездите от 'Скъпи наследници'

панел с въпрос и отговори
неделя 16.09 11:00 часа - главна сцена (Зала 5)
 
Лична среща - снимки и автографи
Неделя 16.09 13:00-14:00 часа - Зала 1
 

орлин павлов

Orlin_Pavlov.jpg

даяна ханджиева

Dayana_Handjieva.jpg

антоний аргиров

Antonii Argirov.jpg

лорина камбурова

петко венелинов

дарин ангелов

юлиян петров

Lorina Kamburova.jpg
Petko_Venelinov.jpg
Darin Angelov.jpg
Julian Petkov.jpg

Драмеди поредицата на bTV „Скъпи наследници” е най-високобюджетната и мащабна телевизионна продукция на българския пазар. Сериалът събира екип от международни специалисти и мултимилионна инвестиция, за да предостави на аудиторията 170 интригуващи серии през 2018 г. Епизодите са снимани в специално изградено автентично село, разнообразни локации в модерна градска среда и в най-живописните природни местности в България и света. В „Скъпи наследници” зрителите на bTV гледат най-големите и уважавани артисти, както и новото поколение телевезионни актьори, които се превръщат в големи имена в киноиндустрията. 

С първите 100 епизода, излъчени през пролетта на 2018 г., „Скъпи наследници“ се превърна във феномен, който промени начина, по който зрителите и онлайн потребителите консумират качествено телевизионно съдържание. Всеки месец продукцията беше сред най-гледаните ТВ програми в ефира и на платформата за отложено гледане btvplus.bg.

 

От 17 септември всеки делничен ден от 18:00 часа и до седем дни след ефир на btvplus.bg феновете на качественото българско телевизионно кино ще проследят продължението на хитовата драмеди поредица на bTV „Скъпи наследници“. В рамките на 70 епизода събитията в красивото село Бели Вит ще станат още по-динамични, наситени с емоции, екшън, интриги, сблъсъци между капитала и родолюбието. Традиции и модерност ще търсят начин за съжителство, шансът за ново начало ще събуди предприемчивостта, но и подлите ходове в играта на бизнес. 

Колоритната фамилия Дочеви, която се бори за голямото наследство на своя патриарх, ще разкрие неочаквани тайни, ще премине през сериозни личностни трансформации и ще промени гледната точка на всеки към семейните ценности и традиции. Новите персонажи на Михаил Билалов, Иво Аръков, Китодар Тодоров, Ярослава Павлова, Нели Топалова, както и множеството гост звезди, ще поставят актуални социални въпроси с брилянтна актьорска игра и изключителна драматургична близост до нашия живот. Изненадващи обрати предстоят и за местните жители на Бели Вит. Романтика, мистика, нови възможности и тежки битки ще заплетат съдбите на млади и стари. А когато някои имат право на избор, а други не, развръзките са много. 

 
bottom of page